Over ons

Over ons

Door ergens te starten kan je groeien.

Een fiets met aanhanger, een houten ladder en een glazenwassersset gecombineerd met doorzettingsvermogen en enthousiasme, bleek de ultieme mix. Zo ontstond in 1993 schoonmaakbedrijf Wichems BV.

De vraag naar glasbewassing in de particuliere sector zorgde voor groei. Naast de glasbewassing bleek er enorm veel vraag te zijn naar een completere vorm van onderhoud. Het reinigen van dakgoten, het verwijderen van alg (gevelreiniging) en het afnemen van het houtwerk werden standaard. Van daaruit is de stap naar schoonmaak binnen het bedrijfsleven snel gemaakt.  Het aanbod van werk en de correcte afhandeling van overeengekomen afspraken, zorgen voor een stabiele onderneming. Hierdoor heeft Schoonmaakbedrijf Wichems BV al meerdere malen een verhuizing meegemaakt, om goede huisvesting voor materialen, kantoor en medewerkers te kunnen waarborgen.

Ons huidige onderkomen geeft ons mogelijkheden om onze stabiele positie te kunnen hanteren. En daarnaast, groei mogelijk te maken. Een team van bijna 40 medewerkers staat klaar om uw werk- en woonomgeving helder te houden.

pand Reerink-Wichems