Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Wichems BV is een specialist in het leveren van schoonmaakdiensten. U kunt hierbij denken aan kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen. De schoonmaak houdt hier voornamelijk in; het onderhouden van de sanitaire ruimtes, kantines, werkplekken, vergaderruimten en dergelijke.

Naast deze grootschalige bedrijfspanden hebben wij eveneens veel wooncomplexen en Appartementencomplexen in onderhoud. Als VvE regelt men voor alle bewoners de gang van zaken omtrent het wooncomplex. Hierbij leveren wij onze diensten als glasbewassing en de schoonmaak. Denkt u hierbij naast de gebruikelijke schoonmaak-werkzaamheden zoals de trappenhuizen reinigen, de hallen en gangen reinigen, ook aan het aanvegen van de parkeergarage of de fietskelder spinnenrag vrij maken.

Ook de horeca sector maakt gebruik van onze schoonmaakdiensten. Wij bieden een compleet pakket aan voor veel Hotels. Waar de manager zelf geen tijd voor heeft, vangen wij op. Onze medewerkers houden de voorraden van de schoonmaakartikelen als wel de gebruiksproducten denkende aan toiletpapier, papieren handdoekjes, zeep en dergelijke bij. U heeft geen omkijken meer naar alles wat met de schoonmaak te maken heeft. Wij regelen het voor u.

Schoonmaken is een vak geworden. Tegenwoordig worden veelal moeilijk te onderhouden materialen verwerkt in panden en worden er strengere hygiƫne eisen gesteld. Wij helpen u graag verder om deze schoonmaak-problemen voor u op te lossen. Voor professionele hulp door vakbekwame medewerkers kunt u ten alle tijden bij ons aankloppen.

U kunt uw eigen persoonlijke wensen aangeven waarna wij gezamenlijk een werkconcept met bijbehorend rooster zullen opstellen. De frequentie van de schoonmaak zal in overeenstemming met u gebeuren.

Als particulier kunt u eveneens van onze schoonmaakdiensten gebruik maken. Denkt u eens aan de oplevering van uw huis na een verbouwing. Wij komen graag uw nieuwe huis reinigen van bouwstof of bijvoorbeeld cementaanslag. Of u heeft een vakantieverblijf in de omgeving welke u eens grondig gereinigd wenst te hebben. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk alle diensten >