Glasbewassing

Glasbewassing

In de begin jaren van schoonmaakbedrijf Wichems was glasbewassing de hoofdactiviteit van de onderneming. Hedendaags zijn wij meer dan alleen glazenwassers echter verstaan wij ons vak als de beste.

Glasbewassing houdt in; een totaal beeld leveren. Ramen worden gewassen. vliegenpoep, zand en alle andere zaken worden weggewassen waardoor u weer een heldere kijk naar buiten heeft.  Naast het glaswerk kunnen wij u aangeven dat bij ons standaard uw kozijnen worden afgenomen. Hierbij worden spinnen, webben en watervlekken verwijderd. Voor een uitgebreide schoonmaak waarbij wij uw houtwerk poetsen en met druk alle vlekken verwijderen kunt u een vrijblijvende offerte opvragen of een prijsafspraak maken. Dit gebeurt vaak samen met een reguliere wasbeurt, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Voor zowel de particulier als de ondernemer is en blijft deze dienst toegankelijk. Er worden met u duidelijke prijs- en frequentieafspraken gemaakt, zodoende u weet waar u aan toe bent.

Tegenwoordig is het vak glasbewassing gebonden aan een bepaalde regelgeving zoals vermeld is in de ARBO-wetgeving. Wij respecteren deze regels voor de veiligheid van onze medewerkers zowel als voor de veiligheid van onze clientèle. Indien zich een situatie zal voordoen waarbij wij een alternatief voor de ladder nodig hebben, brengen wij u hiervan op de hoogte. Voorbeelden van alternatieven zijn; de hoogwerker, de steiger of het Tuckerpole systeem. Samen met u zal de situatie ter plekke bekeken en besproken worden. Vaak is er een goede oplossing mogelijk.

Voor meer informatie omtrent deze alternatieven verwijzen wij u door naar specialistische diensten.

Bekijk alle diensten >