Gevelreiniging

Gevel- en hogedrukreiniging

Gevelreiniging zien wij als een groot begrip. Er zijn meerdere manieren waardoor gevels en pandaanzichten niet meer de uitstraling hebben die u graag had gezien. Elke vervuiling vergt een eigen behandeling. Indien uw pand ongewild voorzien is van graffiti, dient u er direct werk van te maken. Het is noodzakelijk deze zo spoedig mogelijk te verwijderen, daar deze vaak in de steen zelf trekt. Vervuiling door omgevings- en/of weersfactoren vragen een andere benadering. Bij deze verwijdering wordt voornamelijk ozne hogedrukreiniger ingezet.

Veiligheid van onze medewerkers en omgeving staat voorop. Dit houdt in dat bij alle werkzaamheden alle voorzorgsmaatregelen getroffen zullen worden zodoende zij hun werk naar behoren en veilig kunnen uitvoeren. De niet te reinigen delen zullen, indien nodig, worden afgeschermd.

Onze hogedrukreiniger wordt eveneens gebruikt voor het onderhouden van buitenstallingen (winkelwagenstalling, paardenstalling), woongalerijen, balkons, parkeerplaatsen en dergelijke. Deze dienst is eveneens toegankelijk voor de particulier. Denkt u hierbij eens aan de "groene aanslag" aan de zijkant van uw woonhuis.

Alle mogelijkheden betreffende gevelreiniging en/of hogedrukreiniging al van te voren met u besproken worden. Wij stellen u dan op de hoogte van onze werkwijze alsmede de producten welke wij zullen gaan gebruiken.

Bekijk alle diensten >