Diensten

Opvallend helder

Schoonmaakbedrijf Wichems levert zoals vele andere organisaties de standaard schoonmaak- en glasbewassingsdiensten. Echter verschillen wij weldegelijk van elkander. U kunt het zo gek niet bedenken of wij van schoonmaakbedrijf Wichems kunnen het voor u uitvoeren.

Aangezien het begrip schoonmaak inmens groot is, hebben wij het voor u in kern-onderwerpen ingedeeld. Op deze wijze krijgt u een duidelijk overzicht van de diensten met een korte toelichting.

Indien u specialistische vragen heeft kunt u ons zowel telefonisch als middels de e-mail uw vragen en/of opmerkingen kenbaar maken.

Schoonmaak

Specialist in het leveren van schoonmaakdiensten bij o.a. kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen; het onderhouden van de sanitaire ruimtes, kantines, werkplekken, vergaderruimten en dergelijke

Lees meer

Glasbewassing

Glasbewassing houdt in; een totaal beeld leveren. Ramen en houtwerk worden onder handen genomen, evenals alle hoeken, waar zich vooral spinnen vergaren. Kortom, een bezoek van onze glazenwassers is de moeite waard.

Lees meer

Gevel- en hogedrukreiniging

Gevelreiniging zien wij als een groot begrip. Er zijn meerdere manieren waardoor gevels en pandaanzichten niet meer de uitstraling hebben die u graag had gezien.

Lees meer

Vloeronderhoud

Kantoorpanden en bedrijfscomplexen hebben vaak de gehele dag inloop van mensen. Klanten van klanten die langs komen, leveranciers die de bestelling komt afgeven, noem het maar op.

Lees meer

Specialistische Diensten

Tucker Pole Systeem
Tapijt reinigen
Dakgoot reiniging
Houtwerk afnemen
Levering schoonmaakproducten